Rólunk Tevékenységeink Referenciák Letöltések Ajánlatkérés Kapcsolat
Magyar | Deutsch | English

Beszálítói partnereit díjazta az E.ON

4200 magyar beszállító hatékony és elhivatott munkája, 74 milliárd forint összértékben: az ő hozzájárulásuk létfontosságú az E.ON hosszú távú minőségi szolgáltatásnyújtásához - hangzott el az „E.ON Év beszállítója 2011” díjátadó ünnepségén.

Idén harmadik alkalommal kaptak elismerést a vállalat kiemelkedő teljesítményt nyújtó beszállítói. Az eseményen átadták az „E.ON Munkavédelmi díjat” is, mely a munkabiztonságra nagy hangsúlyt fektető partnerek elismerése.

„Az E.ON Csoport megalakulása óta kiemelkedő értékként tekint a hazai partnerekkel való hosszú távú együttműködésre, ezek nagymértékben hozzájárulnak szolgáltatásaink minőségéhez és versenyképességéhez. Beszállító partnereinkhez való kapcsolatunk értékelését 2009 óta testesíti meg az „E.ON Év beszállítója” díj, mely a beszállításaikat folyamatosan magas színvonalon ellátó és a jó együttműködés érdekében további hatékonyságnövelő erőfeszítéseket tevőket részesíti elismerésben. A díjjal is szeretnénk megköszönni partnereink kiváló munkáját és együttműködését.” - mondta el Peter Mohnen, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja a keddi díjátadón.
 
A forgalom és a szállítások gyakorisága alapján meghatározott 12 kategóriában az „E.ON Év beszállítója 2011” díjat a következő cégek vehették át: Prolan Irányítástechnikai Zrt., STATRON Hungária Kft., L.T. Hungária Kft., Szili-Villszer Zrt., Villkász Kft., Hadnagy és Társa Kft., IPSZOLG-MH'96 Kft., DÉLVIV Kft., Infoplan Kft., Bo-Villám Bt., Nefti Kft., BCD Travel Hungary Kft.
 
ev beszallitoja 2011

Dr. Fekecs Béla Zoltán, az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy idén valamennyi díjazott vállalat teljes magyar tulajdonú, ami jól szemlélteti, hogy a kis és közepes méretű magyar vállalatok versenyképes, minőségi szolgáltatásokat tudnak nyújtani.
 
Forrás: www.eon-hungaria.com  2012. február 27.
 


Zöldenergia
 Technológiák
Pályázatok
Energia gazálkodás
 Jogszabályok
HÍREK
GINOP-1.2.1-15-2015-00109 - Termelési kapacitásbővítés a Villkász Kft.-nél
2016.03.02.
VILLKÁSZ Villamos-, Légvezeték-, Kábelszerelő Kft.
 
A Villkász Kft. a Széchenyi 2020 program keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” c. felhívásra nyújtott be pályázatot. A projektre elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 212,29 millió Ft, megvalósítására 2016 első felében kerül sor a vállalat devecseri telephelyén.
bővebben
 
LETÖLTÉSEK
LETÖLTÉSEK
Nyomtatványainkat az egyes témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, de amennyiben Ön pontosan tudja, hogy melyik nyomtatványra van szüksége, az alábbi listából könnyen kiválaszthatja.

Formanyomtatványok (áramszolgáltató)
 
 
ELÉRHETŐSÉG
Villkász Kft.
Szombathely, Mérleg u. 1/a.
Telefon: +36 94 505-100
Fax: +36 94 317-423
Email:
villkasz@t-online.hu
Google Térkép
Villkasz Kft
Devecser, Somló u. 1
Fax: +36 94 317423
Email: villkasz@t-online.hu
Google Térkép
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelmi tájékoztató | Copyright © 2011. Villkász Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu