Rólunk Tevékenységeink Referenciák Letöltések Ajánlatkérés Kapcsolat
Magyar | Deutsch | English

Kerékpárutat avattak

Biztonságosan lehet betekerni a szombathelyi belvárosba Elkészült, s a kerékpárosok már birtokba is vették a Bartók Béla körút és a Magyar László utca közötti kerékpárutat Szombathelyen. Pénteken délelőtt hivatalosan is átadták az új szakaszt.
A Nyugat-dunántúli Operatív Program egyik pályázatán sikerült a városnak több millió forintot nyernie kerékpárút fejlesztésére. Ebből az összegből végre megépülhetett a Bartók Béla körút és a Magyar László utca közötti szakasz.

A beruházás költsége 66 millió forint, ebből az unió 56 millió forinttal támogatta az elképzelések megvalósulását. Az ünnepségen először az Európa bajnok lányok, a terembicikli-akrobaták (BAJ KSE) avatták fel az utat.

Ezt követően Dr. Puskás Tivadar polgármester  elmondta, hogy a kivitelezési munkálatok február 18-án kezdődtek, s október 13-án fejeződtek be. A kerékpáros hálózat bővítésének ebben az ütemében az a kerékpáros szakasz megépítése szerepelt, amely a már meglévő utak összekötését biztosítja.
 

Az új kerékpárutat pénteken dr. Puskás Tivadar (balra) avatta fel Fotó: Horváth Csaba
Ezáltal lehetővé válik a biztonságos kerékpáros közlekedés az Olad városrésztől egészen a belvárosig. A kerékpárút nyomvonala  a Bartók Béla körúti hídtól a Perint patak északi oldalán a Magyar László utcán át a Nagykar utcai Perint-hídig tart, itt  csatlakozik a meglévő kerékpár utakhoz. A kerékpárút hosszúsága 941 méter. A polgármester hozzátette, hogy az új útnak köszönhetően végig lehet biciklizni a városon.

A polgármester után Németh Gyula, a Magyar Aszfalt Kft. igazgatója kért szót, s beszédében kiemelte, nem csak egy egyszerű kerékpárútról van szó, hiszen úgy alakították ki, hogy a biciklis rész mellett van egy sáv a gyalogosoknak is. Így még többen vehetik igénybe a zöld övezetben megépült utat.
 
Forrás: www.vasnepe.hu 2011. október. 21. péntek | Szerző: Bajdó Bettina


Zöldenergia
 Technológiák
Pályázatok
Energia gazálkodás
 Jogszabályok
HÍREK
GINOP-1.2.1-15-2015-00109 - Termelési kapacitásbővítés a Villkász Kft.-nél
2016.03.02.
VILLKÁSZ Villamos-, Légvezeték-, Kábelszerelő Kft.
 
A Villkász Kft. a Széchenyi 2020 program keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” c. felhívásra nyújtott be pályázatot. A projektre elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 212,29 millió Ft, megvalósítására 2016 első felében kerül sor a vállalat devecseri telephelyén.
bővebben
 
LETÖLTÉSEK
LETÖLTÉSEK
Nyomtatványainkat az egyes témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, de amennyiben Ön pontosan tudja, hogy melyik nyomtatványra van szüksége, az alábbi listából könnyen kiválaszthatja.

Formanyomtatványok (áramszolgáltató)
 
 
ELÉRHETŐSÉG
Villkász Kft.
Szombathely, Mérleg u. 1/a.
Telefon: +36 94 505-100
Fax: +36 94 317-423
Email:
villkasz@t-online.hu
Google Térkép
Villkasz Kft
Devecser, Somló u. 1
Fax: +36 94 317423
Email: villkasz@t-online.hu
Google Térkép
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelmi tájékoztató | Copyright © 2011. Villkász Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu