Rólunk Tevékenységeink Referenciák Letöltések Ajánlatkérés Kapcsolat
Magyar | Deutsch | English

Megújuló energia a VILLKÁSZ Kft-ben - napelemes rendszer telepítése a devecseri telephelyenMegújuló energia a VILLKÁSZ Kft-ben – napelemes rendszer telepítése a devecseri telephelyen címmel 18,28 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a VILLKÁSZ Kft. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, melynek keretében a Villkász Kft. tulajdonában lévő (Devecser, Somló u. 1) környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító napelemes rendszer telepítésére került sor.
 
A VILLKÁSZ Kft. 1995-ben magyar tulajdonosok által alapított cég, tevékenységi köre a villamosipar, villamoshálózat-szerelés, ipari és kommunális fogyasztók részére lég- és kábelhálózatok, transzformátor állomások, közvilágítási rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. 2011-ben a cég menedzsmentje a gazdasági válság ellenére profil bővítés mellett döntött, ezért 2013-ban a devecseri telephelyen KTL felületkezelő üzemet hozott létre a Széchenyi Terv keretében. A devecseri telephelyen folytatott tevékenység a technológiából adódóan jelentős energiafelhasználású. Ezért döntött úgy a cég, hogy ezt az energiafelhasználást kiváltja a megújuló energia felhasználásával és ezáltal csökkenti a környezetterhelést.
 
A Villkász Kft. tulajdonában lévő telephelyen (Devecser, Somló u. 1) környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító napelemes rendszer telepítésére került sor. A projekt célja az elért megtakarítások – további környezetbarát megújuló energiaforrás – hasznosító technológiák telepítése, megtakarítások befektetése, a vállalkozás fenntartási költségeinek csökkentése.
 
A beruházás megvalósításában nagy szerepet játszott az uniós és állami támogatás, melyet a Széchenyi 2020 program keretében hirdettek meg. A beruházás 35 770 000 Ft-ból jött létre, melyből a támogatás értéke 18 278 000 Ft.
A cég fontosnak tartja, hogy felelős magyar tulajdonú vállalkozásként környezettudatos technológia bevezetésével érzékelhetően hozzájáruljon az ország és a régió fejlődéséhez.
 
 
További információ kérhető:
Geosits Tibor, ügyvezető
Cím: 9700 Szombathely, Mérleg u. 1/a
E-mail: villkasz@villkasz.hu


Zöldenergia
 Technológiák
Pályázatok
Energia gazálkodás
 Jogszabályok
HÍREK
GINOP-1.2.1-15-2015-00109 - Termelési kapacitásbővítés a Villkász Kft.-nél
2016.03.02.
VILLKÁSZ Villamos-, Légvezeték-, Kábelszerelő Kft.
 
A Villkász Kft. a Széchenyi 2020 program keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” c. felhívásra nyújtott be pályázatot. A projektre elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 212,29 millió Ft, megvalósítására 2016 első felében kerül sor a vállalat devecseri telephelyén.
bővebben
 
LETÖLTÉSEK
LETÖLTÉSEK
Nyomtatványainkat az egyes témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, de amennyiben Ön pontosan tudja, hogy melyik nyomtatványra van szüksége, az alábbi listából könnyen kiválaszthatja.

Formanyomtatványok (áramszolgáltató)
 
 
ELÉRHETŐSÉG
Villkász Kft.
Szombathely, Mérleg u. 1/a.
Telefon: +36 94 505-100
Fax: +36 94 317-423
Email:
villkasz@t-online.hu
Google Térkép
Villkasz Kft
Devecser, Somló u. 1
Fax: +36 94 317423
Email: villkasz@t-online.hu
Google Térkép
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelmi tájékoztató | Copyright © 2011. Villkász Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu