Rólunk Tevékenységeink Referenciák Letöltések Ajánlatkérés Kapcsolat
Magyar | Deutsch | English

Kataforetikus mártófestés - KTL

Kataforetikus mártófestés- KTL
A KTL technológia során a festék leválasztásához elektrokémiai eljárásokat használunk fel. Ennek fizikális alapja, hogy az ellentétes töltésű részecskék vonzzák egymást. A festési eljárás során a munkadarabokat a vízbázisú festékközegbe mártjuk, majd egyenáramot kapcsolunk rá. Mivel  a festék és a munkadarab ellentétes töltésű, így a munkadarab a festékrészecskéket magához vonzza, ezzel egyenletes bevonatot képez a felületen. Az eljárásnak köszönhetően a festék a festendő munkadarab sarkaiba, hajlataiba illetve élein is képes egyenletes rétegvastagsággal megjelenni. A rétegvastagság folyamatos növekedésével a festékréteg már szigetelő funkciót lát el, ezzel automatikus módon lezárja a felületkezelési eljárást.

Korrózióvédelem
A KTL-festés hatékony és hosszantartó, nagy hőállóságú és kiváló kémiai ellenállóképességgel rendelkező korrózióvédelmet biztosít. Magas szintű védelmet nyújt mechanikai behatásokkal ( karc, kőfelverődés ) ellen.

Rétegkombinációk
A KTL bevonású felületek a legjobb alapot kínálják porbevonással vagy hagyományos festéssel létrehozott kombinációkhoz. Kettős bevonatként a KTL  galvanikus cink-, vagy cinkötvözet-rétegekre is felvihető. Ezáltal a KTL bevonat korrózióállósága még tovább növelhető.

Környezetbarát
A kataforetikus festékek nagy behatoló képességgel rendelkeznek, ezáltal az üreges, tagolt tárgyak esetén tökéletesebb felületkezelés, védelem biztosítható.
Környezetvédelem szempontjából kisebb emisszió terhelést jelent, a szerves oldószertartalma a festékfürdőnek kb.2 – 3%.
A kataforetikus  festési eljárás tehát környezetbarát, anyag- és energiatakarékos. Kiválóan alkalmas az automata technológiával végzett felületkezeléshez és megfelel a gépjárműipar szigorú előírásainak.


Hasznos méretek:
  • hosszúság: 1600 mm
  • szélesség: 700 mm
  • magasság: 1000 mm
  • terhelhetőség: 400 kg
  • A festék fekete színű (RAL 9005), selyemfényű.
  • A rétegvastagság 15-25 mikron


Zöldenergia
 Technológiák
Pályázatok
Energia gazálkodás
 Jogszabályok
HÍREK
GINOP-1.2.1-15-2015-00109 - Termelési kapacitásbővítés a Villkász Kft.-nél
2016.03.02.
VILLKÁSZ Villamos-, Légvezeték-, Kábelszerelő Kft.
 
A Villkász Kft. a Széchenyi 2020 program keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” c. felhívásra nyújtott be pályázatot. A projektre elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 212,29 millió Ft, megvalósítására 2016 első felében kerül sor a vállalat devecseri telephelyén.
bővebben
 
LETÖLTÉSEK
LETÖLTÉSEK
Nyomtatványainkat az egyes témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, de amennyiben Ön pontosan tudja, hogy melyik nyomtatványra van szüksége, az alábbi listából könnyen kiválaszthatja.

Formanyomtatványok (áramszolgáltató)
 
 
ELÉRHETŐSÉG
Villkász Kft.
Szombathely, Mérleg u. 1/a.
Telefon: +36 94 505-100
Fax: +36 94 317-423
Email:
villkasz@t-online.hu
Google Térkép
Villkasz Kft
Devecser, Somló u. 1
Fax: +36 94 317423
Email: villkasz@t-online.hu
Google Térkép
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelmi tájékoztató | Copyright © 2011. Villkász Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu