Rólunk Tevékenységeink Referenciák Letöltések Ajánlatkérés Kapcsolat
Magyar | Deutsch | English

Új technológia bevezetése Devecseren az Új Széchenyi Terv segítségével


Sikeresen valósította meg az Új Széchenyi Terv keretében támogatott projektjét a VILLKÁSZ Kft. Új technológiát alakított ki devecseri fióktelepén, festési felületkezelő üzem (KTL) létrehozásával teremtett új munkahelyeket a vörösiszap katasztrófa által sújtott területen. A projekt összköltsége megközelítette a 330 millió forintot, amelyhez 97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Kft.  
 
A VILLKÁSZ Kft. 1995-ben magyar tulajdonosok által alapított cég, tevékenységi köre a villamosipar, villamoshálózat-szerelés, ipari és kommunális fogyasztók részére lég- és kábelhálózatok, transzformátor állomások, közvilágítási rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. A vállalkozás 2011. évi árbevétele 1,1 milliárd forint, foglalkoztatott létszáma 45 fő volt.
 
2011-ben a cég menedzsmentje a gazdasági válság ellenére profil bővítés mellett döntött. A beruházás helykijelölésénél nagy hatással volt rájuk a 2010. október 4-én bekövetkezett vörösiszap katasztrófa, amely nagyon sok családot nehéz helyzetbe sodort és élhetetlenné tette környezetüket.
 
Különösen nagy megtiszteltetés a cég számára, hogy egy katasztrófa után az újjáépítésben, a gazdasági élet megmozdításában részt vehetnek, a sikeres kármentesítés után a jövőbe mutató beruházás indításával.
 
A beruházás megvalósításában nagy szerepet játszott az uniós és állami támogatás, melyet az Új Széchenyi Terv keretében hirdettek meg. A beruházás 327.140.409 Ft-ból jött létre, melyből a támogatás értéke 97.160.701 Ft.
 
Az alapkő letételre 2012. május 23-án ünnepélyes keretek között került sor. Az Önkormányzat szakértői hatékony együttműködése hozzájárult ahhoz, hogy a beruházás 2012. november 30-án elkészüljön, a projekt lezárásra kerülhessen.
 
A csarnok és szociális blokk várhatóan 2013. január első hetében benépesül, amely a leendő megrendelőknek minőségi kiszolgálást és sikeres együttműködést, a 20-25 családnak pedig tartós megélhetést biztosít.
 
A cég fontosnak tartja, hogy felelős magyar tulajdonú vállalkozásként új technológia bevezetésével érzékelhetően hozzájáruljon az ország és a régió gazdasági és szociális fejlődéséhez.
 


Zöldenergia
 Technológiák
Pályázatok
Energia gazálkodás
 Jogszabályok
HÍREK
GINOP-1.2.1-15-2015-00109 - Termelési kapacitásbővítés a Villkász Kft.-nél
2016.03.02.
VILLKÁSZ Villamos-, Légvezeték-, Kábelszerelő Kft.
 
A Villkász Kft. a Széchenyi 2020 program keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítése” c. felhívásra nyújtott be pályázatot. A projektre elnyert, vissza nem térítendő támogatás összege 212,29 millió Ft, megvalósítására 2016 első felében kerül sor a vállalat devecseri telephelyén.
bővebben
 
LETÖLTÉSEK
LETÖLTÉSEK
Nyomtatványainkat az egyes témákhoz kapcsolódva külön-külön is megtalálhatja, de amennyiben Ön pontosan tudja, hogy melyik nyomtatványra van szüksége, az alábbi listából könnyen kiválaszthatja.

Formanyomtatványok (áramszolgáltató)
 
 
ELÉRHETŐSÉG
Villkász Kft.
Szombathely, Mérleg u. 1/a.
Telefon: +36 94 505-100
Fax: +36 94 317-423
Email:
villkasz@t-online.hu
Google Térkép
Villkasz Kft
Devecser, Somló u. 1
Fax: +36 94 317423
Email: villkasz@t-online.hu
Google Térkép
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatvédelmi tájékoztató | Copyright © 2011. Villkász Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu